Voorwaarden winacties

Hieronder vind je de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor alle win- en reviewacties van Kadolijst.nl. Lees ze goed door en je bent volledig op de hoogte van de regels die gelden.

- Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je de Facebook pagina van Kadolijst.nl liket en een recensie achterlaat, een bericht deelt en/of een reactie achterlaat.

- Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

- Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of reviewactie.

- De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de actie.

- Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

- De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

- Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het Facebook account waarmee aan de actie is deelgenomen.

- Kadolijst.nl kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

- Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

- Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

- Indien er geen cadeau van € 25,- of minder op de geselecteerde kadolijst van de winnaar staat zal geen prijs worden uitgekeerd.

- Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal Kadolijst.nl hiervoor zorg dragen.

- In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Kadolijst.nl.

- Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Kadolijst.nl per e-mail via: [email protected] U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging via e-mail een reactie.